avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lege privind actiunile la o firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lege privind actiunile la o firma

daca am actiuni la o firma, poate actionarul majoritar care detine 95% din actiuni ,sa imi cumpere actiunile fara ca eu sa fiu macar consultat.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulicabz , utilizator 10:20, 26 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni detinute sau nu Iceberg Iceberg ...Va cer sfatul intr-o problema ivita acum cateva zile in care nu stiu cum sa procedez. Pe scurt... detin actiuni la o societate comerciala inca din anii de ... (vezi toată discuția)
Proprietate actiuni girogibu girogibu Sunt posesorul unui cerificat de actionar pentru un pachet de 40 actiuni obtinut in 1996 prin efectul legii privatizarii . La inceput anului 2018-luna ... (vezi toată discuția)
Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)