avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... compensare cheltuieli judecata minus onorar avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

compensare cheltuieli judecata minus onorar avocat

Am acceptat in procesul in care sunt parte, compensarea cheltuielilor de judecata pana la valoarea cea mai mica. La acea vreme eram reprezentata de avocat. Intre timp am reziliat contractul. Daca judecatorul va accepta compensarea mentionata, cu care partea adversa a fost de acord, aceasta inseamna ca in situatia inegalitatii cheltuielilor de judecata, una dintre parti va datora celeilalte o diferenta?
Daca eu nu mai sunt reprezentata de avocat, pot fi obligata sa accept includerea in cheltuielile de judecata a onorariului avocatului partii adverse? Pot/ mai pot sa fac cerere de excludere a onorariului avocatului acesteia din masa cheltuielilor de judecata ce intra in compensare?
Cel mai recent răspuns: ContSters315143 , utilizator 12:24, 27 Mai 2015
Nu ar fi mai bine sa rezolvati prin tranzactie toate aceste probleme?
Multumesc pentru opinie, tocmai mi-ati oferit raspunsul. indirect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat un proces si pe fond si in apel. de ce a compensat instanta cheltuielile de judecata ? INTA INTA Am castigat un proces de uzucapiune si pe fond si in apel. In ambele cazuri am cerut cheltuieli de judecata. Procesul s-a desfasurat in alta localitate fata ... (vezi toată discuția)
Exista termen renuntare proces ? anniela anniela Buna dimineata. Daca am fost data in judecata ,intr-o cauza civila, si apoi s-a facut cerere de renuntare la acest proces in decurs de cateva zile, citatiile ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii de reprezentant Adrian006 Adrian006 La un proces desfasurat anul trecut, partea adversa prin avocat a recuzat instanta, Cererea a fost respinsa dupa care partea adversa a trimis la instanta prin ... (vezi toată discuția)