avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Imposibilitate oferire raspuns
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Imposibilitate oferire raspuns

Buna ziua!
Am postat o intrebare pe site, insa nu reusesc a continua discutia (pentru a obtine lamuriri) cu persoanele care mi-au raspuns. As dori as stiu care-i modalitatea de-a face acest lucru folosind un dispozitiv prevazut cu Android.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:06, 26 Mai 2015
In partea de sus drepta exista o iconita cu 3 puncte pe verticala.
Apasati pe ea si bifati casuta de la "versiune sute pentru desktop".
Aceasta bifare trebuie sa o faceti mereu ptr edita sau posta un mesaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Butonul ''raspunde'' bneliana bneliana Am pus o intrebare pe forum, am primit un mesaj la care vreau sa raspund si nu gasesc butonul \'\'raspunde\'\' despre care scrie avocatnet.ro (vezi toată discuția)
Nu se mai poate scrie pe forum de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI De ceva timp am observat ca nu se mai poate scrie pe forum dupa telefonul mobil. Imi apare o alta structura care face imposibila orice scriere. Imi apare o ... (vezi toată discuția)
Probleme tehnice feliciaburducea feliciaburducea Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu 2 probleme pe care le intampin pe site ul dvs: 1. Scriu intrebarea in forum, dar nu pot bifa sa primesc pe mail ... (vezi toată discuția)