avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... butonul \'\'raspunde\'\'
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

butonul ''raspunde''

Am pus o intrebare pe forum, am primit un mesaj la care vreau sa raspund si nu gasesc butonul ''raspunde'' despre care scrie avocatnet.ro
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:44, 3 Iulie 2015
Sunteti pe calculator sau pe telefon?
Mai mult ca sigur sunteti pe telefon, pe calculator butonul se vede si din satelit, accesati in partea sus dreapta iconita cu 3 puncte verticale si bifati casuta "versiune site pentru desktop".;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme tehnice feliciaburducea feliciaburducea Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu 2 probleme pe care le intampin pe site ul dvs: 1. Scriu intrebarea in forum, dar nu pot bifa sa primesc pe mail ... (vezi toată discuția)
Intrebare-raspuns?? david9797 david9797 de ce nu pot raspunde la intrebari? de ex la intrebarile utilizatorilor? nici pe al meu nu pot comenta.. rog rapsuns.. :) (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a raspunde anila28 anila28 Buna ziua,eu ma loghez de pe telefon vad ce mi se raspunde la intrebari dar nu am vreo optiune de a si putea raspunde Cum pot raspunde neavand acces decat de ... (vezi toată discuția)