avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Alimente TVA 9% de la 1 Iunie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Alimente TVA 9% de la 1 Iunie

Buna ziua,
imi puteti spune va rog daca s-a afisat undeva lista cu alimente la care se reduce TVA-ul de la 1 Iunie?
Si mai o intrebare: Am o intreprindere Individuala platitoare de TVA.Cum se procedeaza la 1 Iunie?Trebuie redus pretul la raft si daca da,trebuie sa ramana ambele preturi pe produs?
Va multumesc!
Gilbert Komar

Alte discuții în legătură

Reducere tva alimente iunie 2015 adi02ro adi02ro Buna ziua. Ma confrunt si eu cu urmatoarea problema in legatura cu reducerea de tva din iunie 2015.Mentionez ca sunt o societate comerciala neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Tva 9% - actualizare pret meniu nunta marinah marinah Buna, In 2014 am semnat un contract cu un restaurant din Bucuresti pentru organizarea nuntii noastre. Pe langa contract am primit o lista cu preturile ... (vezi toată discuția)
Nir, raport de gestiune, bon fiscal la intreprindere individuala? gabi.b gabi.b La o intreprindere individuala ( neplatitoare de tva), obiect de avtivitate comercializare articole vestimentare, care tine contabilitatea in partida ... (vezi toată discuția)