avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA 9% - actualizare pret meniu nunta
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA 9% - actualizare pret meniu nunta

Buna,

In 2014 am semnat un contract cu un restaurant din Bucuresti pentru organizarea nuntii noastre. Pe langa contract am primit o lista cu preturile meniurilor. Meniurile contin atat alimente cat si bauturi alcoolice.

La 1 iunie s-a redus TVA. Ce drepturi avem privind reducerea preturilor meniurilor? Se va transfera reducerea TVA catre pretul final pe care il platim noi?

Multumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:44, 29 Iunie 2015
In mod normal trebuie sa vi se recalculeze pretul la meniu in conformitate cu noul TVA. Dar mai mult ca sigur restaurantul nu va initia el aceasta actiune. Asa ca cel mai bine este sa mergeti sa discutati acest aspect si sa ajungeti la o intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere tva alimente iunie 2015 adi02ro adi02ro Buna ziua. Ma confrunt si eu cu urmatoarea problema in legatura cu reducerea de tva din iunie 2015.Mentionez ca sunt o societate comerciala neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Patronul imi cere avans pentru o sala de evenimente care nu exista Nico_Nicoleta Nico_Nicoleta Buna ziua. Anul acesta intentionez sa ma casatoresc. Localul in care va avea loc evenimentul este un balon care are ca si destinatie teren de fotbal. Patronul, ... (vezi toată discuția)
Alimente tva 9% de la 1 iunie GilbertK GilbertK Buna ziua, imi puteti spune va rog daca s-a afisat undeva lista cu alimente la care se reduce TVA-ul de la 1 Iunie? Si mai o intrebare: Am o intreprindere ... (vezi toată discuția)