avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reducere obligatorie de preturi pt.marfuri cu TVA 9%
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reducere obligatorie de preturi pt.marfuri cu TVA 9%

Buna ziua,
scrie explicit in vreo lege ca o alimentara mica de cartier ar trebui sa isi reduca si preturile o data cu reducerea TVA ului la 9% de la 1 iunie? Este posibil sa vina cineva in control sa verifice daca preturile s-au modificat sau nu?
Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Modificare preturi la magazin alimentar neplatitor de tva? dan_tzy dan_tzy buna seara, am o intreprindere individuala neplatitoare de TVA in baza careia functioneaza un magazin alimentar.....intrebarea mea esteȘ odata cu reducerea ... (vezi toată discuția)
Modificare hotarare VioletaNed VioletaNed Buna ziua poate fi modificata o hotarare a adunarii generale printr-o decizie a consiliului director ca urmare a noilor reglementari legislative? sau ... (vezi toată discuția)
Control opc/anpc spalatorie auto - solicitari si acte, legalitate teo_tiseanu teo_tiseanu Buna ziua Reprezint conducerea unei spalatorii auto(caen:4520), din Municipiul Campina si am o intrebare legata de un posibil control ANPC/OPC: 1. Ce acte ... (vezi toată discuția)