avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Control OPC/ANPC spalatorie auto - solicitari si acte, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Control OPC/ANPC spalatorie auto - solicitari si acte, legalitate

Buna ziua

Reprezint conducerea unei spalatorii auto(caen:4520), din Municipiul Campina si am o intrebare legata de un posibil control ANPC/OPC:
1. Ce acte verifica si solicita inspectorii ANPC/OPC cand vin in control?
2. Ce verifica la sediul spalatoriei auto?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:17, 22 Martie 2013
Ispectorii va cer documentele societatii, autorizatiile de functionare, jurnalul de control si verifica aspectele privind informarea clientilor in legatura cu preturile practicare de dumneavoastra cat si informarea privind serviciile oferite.
Deci ATENTIE : sa fie afisate la vedere preturile si serviciile oferite de catre societatea dumneavoastra.
MonicaHanganu a scris:
jurnalul de control

Cam "uita" sa il ceara pe asta. In caz ca apare situatia sa nu mai controleze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare in cazul unui control de la opc Terezia81 Terezia81 Buna ziua, Am deschis un magazin micut cu produse cosmetice. De ce documente am nevoie pentru produse in cazul unui control OPC? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Documente autorizatie de functionare prunul prunul Ce documente trebuie sa depuna o Societate Comerciala pentru a putea sa obtina Autorizatie de Functionare de la o Primarie ? (vezi toată discuția)
Reclamatie la opc a unui locatar kellerman200 kellerman200 Buna ziua, Sunt administratorul unei societati de intretinere ascensoare si un locatar (se pare ca e judecator) mi-a spus ca ne-a reclamat la OPC pentru ca ... (vezi toată discuția)