avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

dupa decesul socrului meu a ramas o casa pe care sint sotu meu 2 frati ai lui si o mama vitrega dupa decesul acestuia noi neam ocupat de gospodarie am platit impozitele toate din 2007pina azi restu nu au participat cu nimic As dori sa stiu daca noi am platit totul si vom plati in continuare daca sotu meu ramine singurul mostenitor la casa si pamint fara sa facem succesiune Eu stiam ca dupa o peroioada de plata ramine singurul propietar va rog sa imi raspundeti sa stim ce avem de facut in continuare
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:07, 2 Iunie 2015
Nu va fi unic mostenitor. Va imparti cu fratii sai.
Conform art.975(3)NCC In concurs cu sotul supravietuitor , descendentii defunctului, indiferent de numarul lor, culeg impreuna trei sferturi(3/4) din mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire amina-gabi amina-gabi dupa decesul socrului meu a ramas o casa pe care sint sotu meu 2 frati ai lui si o mama vitrega dupa decesul acestuia noi neam ocupat de gospodarie am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire mary222 mary222 Buna ziua .As avea si eu o intrebare:tatal meu a decedat si casa si pamantul sunt pe numele lui.in urma lui a ramas mama,eu, fratele meu si un frate vitreg,As ... (vezi toată discuția)
Succesiune Ksapul Ksapul Am un prieten caruia i-a decedat tatal. Dupa decesul tatalui sau nu a facut succesiune (mama sa traieste si mai are un frate). Ar vrea sa stie ce parte ii ... (vezi toată discuția)