avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare ca lacatus, cu diploma de sculer matriter
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare ca lacatus, cu diploma de sculer matriter

Buna ziua,
ma confrunt cu urmatoare problema. Am un angajat care e in firma din 2002, cand a fost incadrat cu functia de lacatus mecanic, insa dl. are diploma de sculer matriter. Sunt functii apartinand aceleasi categorii in COR, insa sunt functii totusi distincte. Vreau sa stiu daca e nevoie sa ii schimb functia in CIM sau pot sa il las asa.
Multumersc
Cel mai recent răspuns: lilly11a , utilizator 11:51, 27 Mai 2015
Il puteti lasa asa cum a fost incadrat.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna specificul unei meserii ? goplanet goplanet 2 ture sunt acoperite de sculer-matriter, a treia tura de lacatus prin decizie, fara schimbare contract de munca. Este acelasi fel al muncii pentru 2 meserii ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Incadrare conform cor euprotopopescu69 euprotopopescu69 Conform legislatiei in vigoare as dori sa stiu daca pot fi incadrat ca gestionar avand ca studii scoala profesionala de 1an si sase luni absolvita dupa cele 10 ... (vezi toată discuția)