avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare ca lacatus, cu diploma de sculer matriter
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare ca lacatus, cu diploma de sculer matriter

Buna ziua,
ma confrunt cu urmatoare problema. Am un angajat care e in firma din 2002, cand a fost incadrat cu functia de lacatus mecanic, insa dl. are diploma de sculer matriter. Sunt functii apartinand aceleasi categorii in COR, insa sunt functii totusi distincte. Vreau sa stiu daca e nevoie sa ii schimb functia in CIM sau pot sa il las asa.
Multumersc
Cel mai recent răspuns: lilly11a , utilizator 11:51, 27 Mai 2015
Il puteti lasa asa cum a fost incadrat.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna specificul unei meserii ? goplanet goplanet 2 ture sunt acoperite de sculer-matriter, a treia tura de lacatus prin decizie, fara schimbare contract de munca. Este acelasi fel al muncii pentru 2 meserii ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Incadrare cor inginer colegiu chilipepper chilipepper Buna ziua, Am nevoie de ajuorul dumneavoastra intr-o problema. Unul dintre colegii mei a fost incadrat gresit ca \"Inginer masini-unelte\", el avand doar ... (vezi toată discuția)