avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare sume
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare sume

una ziua.In 2006 am folosit descoperitul de cont la BCR in valoare de 2000 lei.Din 2009 am ramas fara servici si drept urmare nu am mai platit.In 2013 am primit telefon de la banca spunandu-mi ca datoria mea s-a transformat in rate lunare, fara ca eu sa semnez ceva si desi trecuse termenul de 3 ani de prescriptie.Acum in 2015 m-am trezit cu cei de la KRUK cum ca as avea 3900 de lei de plata dar inca nu au inceput executarea silita.Acum ma gandesc daca nu cumva incearca sa ma agate cu semnarea unui angajament de plata si cu achitarea unei sume de bani tocmai pentru a se prelungi din nou termenul de prescriptie.Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: sandutazu , utilizator 15:32, 18 Iunie 2015
Sa nu platiti nimic. Trebuie sa va dea in judecata. Daca se intampla acest lucru, depuneti intampinare si invocati prescriptia.
Cum fac sa aflu din timp daca m-au dat in judecata pentru ca incuviintarea executarii se face fara citarea partilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie kruk Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua In anul 2008 am facut un card de credit in valoare de 3000 lei la Credit Euro bank. Am scos banii de pe card si din cauza anumitor situatii ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit cesionat romanescumaria romanescumaria Buna ziua.In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 23000 de lei si in 2009 unul la fel in valoare de 9000 de lei de la CEC ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am primit de la executorul judecătoresc somație ... caef caef Bună seara. Am primit de la executorul judecătoresc somație imobiliară cu titlu executoriu pentru un credit de nevoi personale luat în 2006. Ce pot face? (vezi toată discuția)