avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil nascut in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil nascut in strainatate

Buna ziua.
As avea si eu o intrebare. Sunt insarcinata in 5 luni si as dori sa plec in strainatate pentru a ma stabili acolo. Intrucat in lunile urmatoare deplasarea va deveni din ce in ce mai neindicata din punct de vedere medical, as dori sa iau intai concediu aferent sarcinii atat cat imi permite legea.Pentru moment nu voi lucra in strainatate, dar as vrea sa stiu daca voi putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului daca acesta se va naste in Austria. Mentionez ca in prezent lucrez in Romania, de 12 ani la aceeasi firma, fara intrerupere si am un salariu care mi=ar permite obtinerea indemnizatiei de 4000 de RON.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: crys24 , utilizator 09:32, 3 Mai 2010
buna ziua, as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru intocmirea dosarului de crestere copil , in cazul in care mama a lucrat si a nascut in spania , insa are domiciliu in Romania, ma multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asigurare sociala si ccc didadidi86 didadidi86 buna ziua! din aprilie 2009 platesc la casa de pensii gorj 220ron/luna (2009-20010 am platit 100/luna) . As vrea sa stiu daca am dreptul la maternitate, dak ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere si ingrijire copil carminaradu carminaradu Buna ziua, am intampinat urmatoarea situatie: am nascut un baietel in Austria in luna august 2013 si tatal copilului(sotul meu) si-a dorit ca fiul lui sa fie ... (vezi toată discuția)