avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apelul este suspensiv de evacuare ?
Discuție deschisă în Executare silită

Apelul este suspensiv de evacuare ?

In calitate de adjudecatar , mi s-a suspendat in noiembrie procedura de evacuare a debitorului printr-o cerere de suspendare a executarii silite. Acum respectiva cerere de suspendare a evacuarii a fost respinsa ca neintemeiata si am depus la executor un certificat de grefa cu hotararea instantei, cu drept de apel in termen de 5 zile. Debitorul a facut apel , in termen. Intrebarea mea este daca apelul suspenda procedura de evacuare .
Avocatul meu este de parere ca apelul nu este suspensiv de evacuare, executorul imi spune ca nu poate proceda la evacuare ptr ca s-a facut apel. Parerile sunt impartite... In ce conditii apelul este suspensiv de evacuare?
Cel mai recent răspuns: DEXX , utilizator 21:17, 27 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-suspendare executare silita pana la primul termen de judecata-solutii ravita1967 ravita1967 Buna ziua, Va solicit sprijinul in urmatoarea speta. Imobilul in care stau cu familia(sotia si fetita) a fost retrocedat in urma legii 10/2001. Noi am ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii bttb63 bttb63 Executare silita imobiliara efectuata de creditoare, finalizata cu emiterea actului de adjudecare. Debitorul formuleaza contestatie la executare in ... (vezi toată discuția)