avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Implant de cristalin, taxa pentru minor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Implant de cristalin, taxa pentru minor

buna seara.cumnatul meu in varsta de 9 ani a suferit un traumatism la ohiul drept in luna martie anul curent.a suferit o intervetie chirurgicala iar la ultimul control care a vut loc pe 26 mai i sa spus mamei copilului ca trebuie sa plateasca 1500 ron pt.un implant de cristalin.nu stiu sub ce forma:este o taxa legala sau vreo spagapt doctor.nu prea avem bani si pt mama soacra 1500 ron este foarte mult.Ma poate lamuri cineva varog
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:11, 28 Mai 2015
Interventia de implant de crestalin este o operatie delicata,care ca orice prestatie in unitatea medicala de specialitate implica costuri
Pentru pacientii minori operatia este gratuita, dar apartinatorii trebuie sa achite la farmacie contravaloarea cristalinului si a firului de sutura,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reanalizare solutie data in dosar de accident de circulatie florintt florintt Am un prieten care in 26 mai 2013 a suferit un accident (era pasager intr-un microbuz in care a intrat un alt microbuz). In urma accidentului de circulatie a ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani cas lauraepure lauraepure Tatal meu (pensionar) a facut o operatie - dezlipire retina. Costurile opertiei s-au ridicat la aprox. 1500 ron, suma platita de noi. (spitalul de stat ne-a ... (vezi toată discuția)
Costuri interventie chirurgicala spital privat alexstirbu alexstirbu Buna ziua Doresc sa va aduc la cunostinta situatia mea ca si pacient al unui spital privat: In data de 25.11.2016 am suferit o interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)