avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lucrari autonome
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lucrari autonome

Buna ziua .Mai exact eu sunt un zugrav decorator (lucrez doar zugraveli decorative ,stuc venetian si altele) si asi dori sa stiu si eu forma legala de a lucra deoarece eu pot avea 1 sau 2 lucrari pe an ,cum f bine asi putea avea 10 lucrari pe an.Deasemeni in unele lucrari poate,subliniez poate ,asi avea nevoie de ajutor ,doar 2,3 zile .INTREB :daca am 2 lucrari pe an ce fac? ma refer la forma legala de a plati impozitul pe tot anul.Cu persoana care ma ajuta temporar ce trebuie sa fac cu ea?legal vorbind
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 28 Mai 2015
Puteti sa va infiintati un PFA.
un link ca sa vad ce taxe si indatoriri are un PFA.Var rog frumos.
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

Vedeti si aceste link-uri
[ link extern ]

[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meditatii matematica gavrus gavrus Buna ziua sunt inginer electronist si doresc sa dau meditatii la matematica. De ce acte am nevoie, ce trebuie sa fac pentru a lucra legal? .Detin si o diploma ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez un pfa. Stefania Alexandra Stefania Alexandra Bună seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Doresc sa infiintez un PFA și îmi este neclar dacă trebuie să prezint un certificat sau vreo altă dovada ca ... (vezi toată discuția)
Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un magazin? Ianiar Ianiar Salut daca lucrez legal cu carte de munca pot deschide un magazin pe numele meu chiar daca lucrez ( cu carte de munca ) și dacă da despre ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)