avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc sa infiintez un PFA.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc sa infiintez un PFA.

Bună seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Doresc sa infiintez un PFA și îmi este neclar dacă trebuie să prezint un certificat sau vreo altă dovada ca am urmat un curs de calificare. Mentionez ca realizez lumanari decorative (stiu ca s-ar încadra în cod caen 3299) și aș vrea să fac și săpunuri (nu stiu codul caen). Puteți, vă rog, să îmi spuneți ce dovezi trebuie să aduc și dacă există cursuri pentru acest tip de activitate? Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 19 Aprilie 2021
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

Documentele privind pregătirea sau experienţa profesională se atestă, după caz, cu unul dintre următoarele documente:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare? jaab jaab Buna ziua , ma intereseaza pentru infiintarea unui atelier de confectionat lumanari decorative(pfa, intreprindere individuala) daca persoana nu are calificare ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa fără studii superioare ioana-flip ioana-flip Pentru înființarea Pfa cu codul caen 6920 trebuie obligatoriu sa ai studii economice superioare sau e suficient și diploma de postliceala de studii ... (vezi toată discuția)
Unde ma adresez pentru infiintare pfa sau af? OleseaT OleseaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: unde trebuie sa ma adresez pentru a-mi infiinta un PFA sau Asociatie familiala? (vezi toată discuția)