avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Grup de lucru pe Achiziţii Publice. Spete, aspecte ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Grup de lucru pe Achiziţii Publice. Spete, aspecte problematice

Bună ziua,

Sunt foarte interesată de un curs de Achiziţii Publice în Iaşi, afară de cele de două-trei zile.
În teorie, avem mulţi furnizori de formare profesională, dar, cand încerci să te înscrii la un curs, ajungi să aştepţi vreo 5 săptămâni pentru a afla că nu se mai organizează din cauza numărului mic de înscrişi. Menţionez, din nou, că sunt în căutarea unui curs de lungă durată, sau, mai degrabă, de un program de formare continuă, cu întâlniri periodice. Poate cineva mă ajută cu o recomandare.

Totodată, mi-ar plăcea să existe o comunitate, un grup de lucru, în Iaşi, care să organizeze întâlniri, la o frecvenţă de 2-3 săptămâni, cu scopul de a discuta speţe şi de a dezbate subiectele problematice legate de Achiziţiile Publice.

Cum nu mă aştept să existe deja în Iaşi şi dacă este cineva interesat, daţi-mi de ştire şi putem organiza.

Mulţumiri,
V.
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Slimac , Expert achizitii publice 13:41, 31 Martie 2018
Buna ziua,

Nu va putem recomanda un curs sau un furnizor de astfel de cursuri, nu ne permite Regulamentul.
Altfel, nu e o problema sa formati cu ajutorul forumului un grup interesat de speţe legate de achiziţiile publice. Puteti pune in dezbatere si aici, in acest topic, aspecte din domeniu pe care le considerati problematice.

O sa schimb titlul topicului, sper ca asta sa ajute scopului pentru care l-ati deschis.
Succes!
~ Conținut șters la cerere ~
Am găsit un curs, am participat, dar am fost mai mult decât dezamăgită, atât de cursul în sine, cât şi de pregătirea lectorului. Nu recomand.
În continuare, sunt în căutare.
Buna ziua!
Am un cont activ pe SEAP (inclusiv cu certificat digital) pentru o companie privata. As fi interesat daca pot sa fac procedura de inscriere in sistem/SEAP de pe acelasi calculator pentru o a doua entitate economica? Cu alte cuvinte pot activa un nou/alt (al doilea) certificat digitial pentru alta firma dar pe acelasi calculator?

Mentionez ca detin un singur sistem de calcul si administrez doua firme.

Va multumesc!
Aveti posibilitatea (softul si hardul permite) dar veti avea activ un singur certificat si nu le veti putea utiliza in paralel. In special nu veti putea incarca si cripta oferta decat la un singur operator economic. Din experienta personala va pot spune ca trebuie sa va instalati certificatele pe calculatoare separate.

Alte discuții în legătură

As putea invata si pe altii despre achizitii publice, ce trebuie sa fac? vizante vizante Am lucrat in domeniul achizitiilor publice cca 7 ani (in perioada 2002 - 2009). Am fost sef serviciu Achizitii publice la o institutie de stat (cca 200 ... (vezi toată discuția)
Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)
Hard encryptat PwnAlex PwnAlex Tot continutul calculatorului meu este encryptat si doar eu stiu parola cu care poate fi accesat(nu detin lucruri ilegale doar niste informatii si poze legate ... (vezi toată discuția)