avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimbare punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimbare punct de lucru

Cum procedez la schimbarea punctului de lucru in domeniul comert?Trebuie sa anunt la adm.financiara,sa schimb ceva pe la reg.comertului,sa modific antetul casei de marcaj...ce altceva?Am uitat sa mentionez ca sunt I.I.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 16:46, 6 Iulie 2009
Mergeti la administratia financiara si intrebati acolo ce acte va trebuie.
Pe langa Adinistratia financiara , trebuie sa retineti si ca orice modificare care are loc trebuie mentionata la ONRC
pai da la registrul comertului ,primarie sa modifice adresa in acte ......si pt casa de marcat trebuie sa schimbi...e o nebunie totala biocratie asta si bineantales sa ai si bani ca nimic nu e de gratis#-o#-o#-o
Din pacate aveti dreptate , insa trebuie sa respectam aceasta birocratie ...
Mult succes ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu activitate suspendata in 2007,platitoare de impozit forfetar DavidOctavian DavidOctavian Buna ziua.Problema mea este urmatoarea: Firma mea a fost suspendata in Februarie 2007.Am depus cererea de suspendare la Administratia Financiara de care ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar al societatii mirela07 mirela07 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: O societate doreste infiintarea unui sediu secundar, cum se procedeaza se intocmeste hotarare AGA prin ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl cu doi asociati fervus fervus Buna ziua! Sunt unul dintre asociatii unui SRL - cu doi asociati. Firma nu a mai avut nici un fel de activitate de aproximativ 3 ani, fara sa fi fost facut ... (vezi toată discuția)