avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contencios,
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contencios,

Am avut o cerere in justitie pe noul cod de proc. civila in incheiere se spune,

" prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art 396 al 2 din Noul Cod de procedură civilă"
adica ce inseamna ,nu se mai trimit acasa sentintele?
Cel mai recent răspuns: Radu9 , utilizator 23:00, 28 Mai 2015
Sentința se trimite acasă, dar pronunțarea soluției, pentru că s-a amânat, nu va avea loc în sala de judecată, în ședință publică (nu vine nimeni să citească minuta), ci în camera de consiliu, iar părțile vor lua cunoștință de ea prin intermediul grefei (sau a site-ului).
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2015
Radu9, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori o detaliere mai exacta si mai usor de inteles ... viorelh viorelh Buna ziua, as dori o detaliere mai exacta si mai usor de inteles a textului: \" Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin ... (vezi toată discuția)
Pronuntare in sedinta publica FRD FRD Este obligata instanta sa pronunte in sedinta publica solutia ,mai exact sa citeasca minuta in sedinta publica? Daca nu pronunta in sedinta publica aceasta ... (vezi toată discuția)