avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eroare Judiciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Eroare Judiciara

buna seara,am o mare rugaminte la totii cunoscatori in materie de drept sa ma poata ajuta spunadu-mi ce ar trebuie sa faca sotul meu in aceasta situatie.........
In trecut a fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani cu suspendare si 3 cu reabilitare....cu 2 luni inainte de a se termina acest termn a fost si a reusit sa se reabiliteze prin Instanta...dar imediat dupa ce a fost reabilitat o eroare judiciara spunem noi.....la condamnat pentru punere in circulatie de valori falsificate.....pentru care a primit o pedeapsa de 3 ani plus inca 3 ani cei din suspendare.....la momentul condamnari nu s-a stiut de existenta reabilitari de drept data de Instanta......am facut revizuirea dosarului am adus la cunostinta reabilitarea ...si binenteles fiind data de instanta cu 2 luni inainte de termenul normal ...o alta instanta a incercat anularea iei....insa dupa noul cod penal de procedura ...care spune ca dupa decizia data de instanta pentru reabilitare...daca nu sa mai savarsit o alta fapta...nu se poate anula..ceva de genul nu mai retin dar sper ca intelegeti si stiti ceea ce vreau sa zic......
Reabilitare nu a fost anulata pentru-ca o Instanta Corecta spunem Noi, a pus in aplicare legea corect....
Insa insta de judecata pentru Revizuirea dosarului ...in Motivarea data...a spus ca este inadmisibila si ca iei ai judecat corect si ca vina este a Instantie care a dat decizia Reabilitari......ceva...de genul.......Va rog din Tot Sufletul Meu sa-mi spuneti ce as mai putea face....pentru-ca am facut imprumut la banci....am platit onorariu ca orice om ..avocatului ales....nimic nu s-a rezolvat...si din cate stiu au trecut si cele 6 luni de zile care erau pentru depunerea dosarului la CEDO....
Va mai spun ca nu a fost atacata decat o singura Cale de Atac Revizuirea Dosarului,iar la Recurs Sotul nu a fost pentru-ca platisem un avocat si el era si este undeva prin Europa...suntem disperati avem o fetita ne-am imbolnavit atat Eu cat si El...acolo unde este ...nu mai suportam aceasta Teroare psihica...Va implor ca un Om cinstit ce sunt si Mama a unei fetite sa ne sfatuiti cum e mai bine....Condamnarea a fost data pe data de 13 Septembrie 2013 in 2014 a fost judecat Procesul cu Revizuirea....Va multumesc Tuturor si va rog sa-mi scuzati greselile de ortografie pentru-ca nu sunt invatata cu scrisul pe internet....Astept Raspunsuri va multumtesc...uitasem sa va zic ca la procesul cu banknota care la avut este vorba de o banknota de 100 de lei ..stiu ca nu este vorba despre valoare ci despre fapta in sine dar am vrut sa mentionez si acest aspect.....si dupa ce si-a dat seama ca e falsa a repuso in circulatie ...si nu a fost decat o singura data la proces unde a avut un avocat din oficiu ..iar acel avocat..oficiu a mai cerut un nou termen pentru angajarea unu-i aparator,am incercat sa angajam un aparator da situatia la momentul respectiv nu ne-a permis si avocatul din oficiu ne-a sfatuit atat pe mine cat si pe sotul meu sa stam linistiti ca nu se poate da decat o amenda administrativa ....pentru aceasta fapta.
Ultima modificare: Vineri, 29 Mai 2015
ilincaantonia, utilizator
Cel mai recent răspuns: ilincaantonia , utilizator 22:54, 29 Mai 2015
Sa intelegem ca fapta a doua a fost comisa in cele doua luni de dupa reabilitare sau inainte?
a fost comisa inainte de reabilitare
A fost reabilitat in ultimile 2 luni din cei 6 ani de cu suspendare.....adica a avut o condamnare de 3 ani cu suspendare si 3 cu reabilitare ...si el a fost in ultimile 2 luni reabilitat de instanta din cei 3 ani cu reabilitare....sa fiu mai inteleasa au trecut 5 ani si 10 luni ....si dupa a fost reabilitat ...si dupa o luna de zile dupa reabilitare a fost din nou condamnat ....pentru-ca nu sa stiut de reabilitare....la 6 ani 3 pentru fapta de punere in circulatie de valori falsificata...si 3 ani din cei de suspendare.....Dar ma repet instanta a cerut anularea reabilitari si o alta instanta nu a fost deacord cu anularea iei.............deci.....sincer nu stiu si nu cunosc ce as putea face pentru-ca undeva sa produs o eroare judiciara...si nimeni nu-si asuma eroare...iar pedeapsa a ramas aceeasi...va multumesc si astept un raspuns....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nestiinta - interpretare articol ilincaantonia ilincaantonia Buna ziua as dori daca poate cineva sa ma lamureasca ce inseamna mai exact ceea ce scrie aici....(3) Repunerea în circulaţie a uneia dintre valorile ... (vezi toată discuția)
Cerere de reabilitare fordfiesta fordfiesta Buna ziua va rog sa ma ajutati cu urmatoarea prob ,cererea de reabilitare trebuie depusa la instanta care a dat solutia sau o pot depune la instanta unde am ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea, dupa noul cod penal valy69 valy69 buna ziua. Se poate invoca prevederile noului cod penal pentru a beneficia de reabilitare ? Concret in speta,condamnare cu inkisoare de 3 ani pentru ... (vezi toată discuția)