avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin doar cu viza de resedinta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin doar cu viza de resedinta

Buna ziua,

Locuiesc la un prieten in alta localitate si tocmai mi-am facut o viza de flotant (cu ajutorul proprietarului) incepand cu luna curenta (mai), care e valabila pana in decembrie anul acesta, deoarece atunci imi expira si buletinul si mi s-a facut viza de flotant doar pana atunci, nu pana in mai 2016 (logic).
Intrebarea mea e, daca ma duc sa schimb buletinul in decembrie, voi putea sa-l schimb doar cu viza de flotant ca inlocuitor de declaratie de luare in spatiu, fara sa mai fie nevoie prezenta proprietarului la ghiseu?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:51, 29 Mai 2015
nu, aveti nevoie de acord. Ati fi avut nevoie si daca viza ar mai fi fost valabila.
Viza de resedinta nu tine locul acordului proprietarului de a va lua in spatiu. Acordul propritarului este necesar de fiecare data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Flotant posibil in timpul succesiunii? Ioana B1980 Ioana B1980 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)