avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces reziliere contract, evacuare ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces reziliere contract, evacuare ANL

Buna ziua,
Pe scurt:
Locuiesc impreuna cu logodnicul meu intr-o locuinta ANL. Am acumulat debit de 8000 lei la plata chiriei si intretinerii aferente acestei locuinte, in cursul anului trecut am facut un angajament de plata la Primarie pe care nu l-am respectat insa in luna februarie am inceput sa platim 1200 lei lunar ajungand in prezent la o datorie de aprox 4000 de lei. Primaria orasului ne-a dat in judecata prin care cer rezilierea contractului de inchiriere, evacuarea din locuinta si obligarea la plata sumelor neachitate.

Intrebarea mea este: putem face ceva sa oprim evacuarea? Daca platesc tot debitul ramas si ajung la 0, am vreo sansa sa se opreasca acest proces sau asta trebuie sa hotarasaca judecatorul?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Rezolvare amiabila Ion47 Ion47 am fost dat in judecata pt o datorie catre asociatie de 4600 lei datorie acumulata intre ianoarie 2010 octombrie2012 din ianorie am inceput sa platesc pe 21 ... (vezi toată discuția)
Recuperare restanta locatar anl ciprianagapie ciprianagapie Buna seara! Sunt administrator la un bloc ANL si am un locatar cu o restanta de cca 4500 lei (da 45 milioane lei vechi). Si catre Primarie vreo 3000 lei. ... (vezi toată discuția)
Chirias care nu plateste intretinerea si chiria : solutie? draganrandrei draganrandrei Buna ziua, Am intocmit un contract de inchiriere pentru un imobil proprietate personala. Dupa trecerea iernii restantele la intretinere sunt mai mari de ... (vezi toată discuția)