am fost dat in judecata pt o datorie catre asociatie de 4600 lei datorie acumulata intre ianoarie 2010 octombrie2012 din ianorie am inceput sa platesc pe 21 ianoarie2013 am termen in instata am incercat sa esalonez datoria dar presedintele de asociatie nu este deacord mentionez ca apartamentul este anl proprietar find primaria nu am posibilitatea financiara sa achit toata suma odata ce ma sfatuiti sa fac?
Sa sustineti in instanta ca vreti sa achitati dar nu puteti decat esalonat.
In mod normal presedintele ar fi trebuit sa fie de acord cu plata esalonata.
Incercati sa obtineti in instanta o esalonare cu acordul asociatiei in sensul de a se pronunta o hotarare judecatoreasca in acest sens.
Au sau nu avocat cei de la asociatie?
Probati in instanta respectul ,buna credinta si interesul dvs pentru incheiere angajament de plata
Comunicati asociatiei de proprietari interesul pentru incheiere de angajament de plata prin corespondenta cu confirmare de primire
Pai dom' Ion, daca din " ianoarie 2010 pana in octombrie 2012" ati acumulat un debit de 4600 lei - intr-o locuinta de stat (acolo sunt si eu proprietar, retineti), ce ati vrea sa mai faca presedintele? Sa va dea un premiu, sa va faca poze la afisierul asociatiei?
Urmati sfatul domnului avocat si incercati sa va achitati consumurile, sau poate lasati in locuinta un om care ar putea face acest lucru. Inca nu v-ati lamurit ce mare lucru este sa aveti o locuinta?
Eu pot sa inteleg greutatile pe care le avem toti, nu numai dumneata, dar fii cu bagare de seama ca daca asociatia pune problema serios s-ar putea sa si fiti nevoiti sa achitati tot debitul, cat si sa va evacueze din locuinta. Mai uitati-va din cand in cand si in contractul de inchiriere.
Datorii la intretinere
macrita
Datorita unor probleme familiare am acumulat o datorie mare la intretinere.Acum, administratorul asociatiei a venit si mi-a spus ca trebuie sa merg la notariat ... (vezi toată discuția)