avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Politia rutiera suspenda un permis fara a avea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Politia rutiera suspenda un permis fara a avea competenta sa o faca

daca un politist de la "Rutiera" :) dintr-un sector da sanctiune ref: un accident din alt sector nu e clara ca era incompetent? nu e clara ca P-V de contraventie e nul ? poate un politist din ploiesti sa ia permis la unu care face accident in brasov?
Representantul statului,al Ministerului Afacerilor Interne detine autoritatea si competenta sa isi exercite obligatiile de serviciu pe intreg teritoriu national ,dupa cum se intampla inclusiv in sezon pe litoral
corecta dar politistii bucuresteni detasati pe litoral nu sunt incadrati in serviciile ref: accidente usoare de pe raza c-ta. au alte atributii

[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
E vorba de competenta materiala,de apartenenta la un birou(serviciu)rutier.
Dati detalii : a intocmit pv ,a semnat alt militian etc.etc.
nu
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
...stimate domn Politia Rutiera are sediul in sectorul 3....politistii se prezinta la sediu pt a intra in schimb si a prelua misiunile....dispecerul ii directioneaza acolo unde este nevoie...nu se tine cont de sectorul unde are misiune...de obicei se duce cel care este cel mai aproape...daca vine o coloana oficiala la ora de varf,credeti ca asteapta sa vina cel care e in misiune pe s sa fluidizeze traficul...o sa se duca cel care ajunge mai repede...asa se intampla si la accident..cu respect

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere pentru fuga de la locul accidentului aurasbac aurasbac Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: cateva saptamaini in urma ma deplasam cu masina, insotita de fratele meu. Eram cam a 4 masina in coloana la ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna seara am o nelămurire .Aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier cu un motociclist astfel .Am fost staționat pe dreapta apoi m-am pus in miscare ... (vezi toată discuția)
Accident rutier intre masina personala si masina echipaj de politie nitoiu nitoiu am fost implicat intr-un accident rutier cu o masina de politie, accidentul este cu avarierea celor doua masini. Descrierea evenimentelor ar fi urmatoarea: am ... (vezi toată discuția)