daca un politist de la "Rutiera" :) dintr-un sector da sanctiune ref: un accident din alt sector nu e clara ca era incompetent? nu e clara ca P-V de contraventie e nul ? poate un politist din ploiesti sa ia permis la unu care face accident in brasov?
Representantul statului,al Ministerului Afacerilor Interne detine autoritatea si competenta sa isi exercite obligatiile de serviciu pe intreg teritoriu national ,dupa cum se intampla inclusiv in sezon pe litoral
...stimate domn Politia Rutiera are sediul in sectorul 3....politistii se prezinta la sediu pt a intra in schimb si a prelua misiunile....dispecerul ii directioneaza acolo unde este nevoie...nu se tine cont de sectorul unde are misiune...de obicei se duce cel care este cel mai aproape...daca vine o coloana oficiala la ora de varf,credeti ca asteapta sa vina cel care e in misiune pe s sa fluidizeze traficul...o sa se duca cel care ajunge mai repede...asa se intampla si la accident..cu respect
Permis retinut
Ionut groza
Buna seara am o nelămurire .Aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier cu un motociclist astfel .Am fost staționat pe dreapta apoi m-am pus in miscare ... (vezi toată discuția)