avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie deschisa - un singur ofertant ( rog raspuns ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie deschisa - un singur ofertant ( rog raspuns urgent)

Daca la o licitatie deschisa se prezinta un UN SINGUR OFERTANT cu o oferta acceptabila, cum se procedeaza? Criteriul de atribuire a contractului – oferta cea mai avantajoasa tehnico-economic.Se reia licitatia sau se atribuie contractul? Va rog raspuns URGENT si daca se poate si o baza legala.Va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Rhadoo , utilizator 12:17, 3 Iulie 2009
sunt opinii diferite...;) unii sunt de parere ca se poate atribui si fara a doua licitatie, alti spun ca trebuie organizata inca o data.Cert este ca in realitate nu exista o practica unitara.Noi suntem de parere ca nu trebuie organizat o alta licitatie.
va dorim succes
Multumesc pt raspuns.M-ati bagat si mai mult in ceata :)) Exista vreo referire in legi la aceasta situatie? M-am uitat si nu am gasit nimic.Eu vreau sa atribui contractul dupa o singura licitatie,dar cum justific aceasta decizie?
in manualul operational pentru atribuirea contractelor de achizitie publica care inlocuieste vechiul ghid,la schema logica pentru licitatia deschisa,se precizeaza ca numarul de oferte trebuie sa fie mai mare sau egal cu unu.deci puteti atribui contractul mai ales ca spuneti dumneavoastra acea oferta se incadreaza din toate punctele de vedere cu cerintele din documentatie.
Si aveti marele avantaj ca "nimeni" nu va contesta aceasta "licitatie":D
Parerea mea este ca puteti incheeia contractul cu singurul ofertant.

Alte discuții în legătură

Numar minim de oferte adinutza.2008 adinutza.2008 La o licitatie avand criteriul de atribuire : oferta cea mai avantajoasa d.p.v.d economic, (publicata in SEAP) poate fi tinuta, dat fiind faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)
Anulare procedura "cerere de oferta" caty33 caty33 Am publicat un anunt de \"cerere oferta\" , la licitatie s-a prezentat decat un candidat asa ca procedura a fost anulata, In conformitate cu prevederile OUG ... (vezi toată discuția)
Procedura atribuire gestiunea serviciului de utilitati publice bot bot Cum se procedeaza in cazul in care se scoate prin licitatie publica deschisa atribuirea gestiunii serviciului de colectare si transport deseuri reciclabille ... (vezi toată discuția)