Daca la o licitatie deschisa se prezinta un UN SINGUR OFERTANT cu o oferta acceptabila, cum se procedeaza? Criteriul de atribuire a contractului – oferta cea mai avantajoasa tehnico-economic.Se reia licitatia sau se atribuie contractul? Va rog raspuns URGENT si daca se poate si o baza legala.Va multumesc anticipat!!
sunt opinii diferite...;) unii sunt de parere ca se poate atribui si fara a doua licitatie, alti spun ca trebuie organizata inca o data.Cert este ca in realitate nu exista o practica unitara.Noi suntem de parere ca nu trebuie organizat o alta licitatie.
va dorim succes
Multumesc pt raspuns.M-ati bagat si mai mult in ceata :)) Exista vreo referire in legi la aceasta situatie? M-am uitat si nu am gasit nimic.Eu vreau sa atribui contractul dupa o singura licitatie,dar cum justific aceasta decizie?
in manualul operational pentru atribuirea contractelor de achizitie publica care inlocuieste vechiul ghid,la schema logica pentru licitatia deschisa,se precizeaza ca numarul de oferte trebuie sa fie mai mare sau egal cu unu.deci puteti atribui contractul mai ales ca spuneti dumneavoastra acea oferta se incadreaza din toate punctele de vedere cu cerintele din documentatie.