M-am imprietenit online cu o Domnisoara din SUA, (suntem colegi de breasla).
A inceput sa se lege ceva si mi-a cerut adresa pentru a-mi scrie scrisori clasice (cadou pt aniversarea mea etc).
Mai tarziu in timpul discutiilor am aflat ca pe langa acea ocupatie comuna mai lucreaza si intr-un magazin ce vinde "fericire". ( ce functioneaza legal acolo)
Imi e teama sa nu imi faca o gluma proasta acum la prima trimitere sau altcandva si sa imi trimita ceva ilegal.
Daca desfac coletul, scrisoarea in fata postasului, vamesului si ar fi ceva suspect ma absolva de vreo vina?
Tin sa mentionez ca nu consum si nu am consumat niciodata nici macar alcool sau tutun cu atat mai putin alte prostii.
Daca stiam din prima despre ce era vorba imi vedeam de treaba mea.
Personal cred ca ar fi bine sa informati in scris Politia de frontiera asupra suspiciunilor Dvs.
Declarand in avans aceste suspiciuni, va dovediti buna-credinta in eventualitatea unei "probleme" ulterioare.
Puteți să stabiliți să comunicați doar prin intermediul poștei electronice, dacă doriți să păstrați buna relație cu domnișoara cu pricina.În acest fel nu mai trebuie să aveți emoții că v-ar putea cadorisi cu ceva care să vă atragă probleme cu legea.