avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am o problema destul de mare - vanzare neonorata pe ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am o problema destul de mare - vanzare neonorata pe internet, imposibilitate restituire pret

am o problema destul de mare
in 2011 am avut ceva de vanzare pe internet , am gasit un cumparator care a fost de acord sa imi depuna bani avans ..asta sa zicem ca sa intamplat luni ,si pana miercuri nu a pus nimic credeam ca nu mai vrea obiectul eu joi l am dat in alta parte local si am inchis si anunutul intre timp tipul cu care am vorbit prima oara a pus bani si astepta procesorul ...eu i am explicat situatia dupaia a raspuns ca se duce la politie ca i am luat bani si ca nu ii trimit coletul ..
credeam ca glumeste dar acuma a venit o citatie sa ma prezint la politia din judetul lui ca altfel primesc amenda ( care citatia oricum am primito cu 2-3 zile decand trebuia sa ma prezint )
ce pot face am suna zilele astea si nu vrea sub nici o forma sa imi ia bani nu da nici un cont de banca ... am trimis prin mandat postal nici asa nu vrea sa ii ridice ? ce vrea sa faca ?
ce pot face eu ? ca am inteles ca pot primi amenda sau si mai rau inchisoare
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2014
pda56, utilizator
Cel mai recent răspuns: pda56 , utilizator 20:40, 13 Martie 2014
Problema e, cand ati fost dvs. dispus sa returnati banii omului? Asta va trebui sa demonstrati la Politie si sa adaugati toata corespondenta electronica, cum v-ati inteles la pret, plata, ramburs bun, dovezi ca acesta refuza banii, etc.

Daca se vede buna-credinta a dvs. in efectuarea acelei tranzactii, cu siguranta nu veti avea probleme.
Daca insa, ati avut intentia de a vinde acelasi bun la mai multe persoane, atunci e bine sa cautati grabnic un avocat.
scoateti extrase de cont de la banca unde aveati cont deschis atunci si verificati daca intradevar s-a depus vreo suma de bani in contul dvs.
pe conversatia electronica nu am cum ..... pentru ca a fost acuma 1 an ... am sters mailu
si am sters si inboxul pentru ca aveam limita de mesaje si am dat din obisnuita sa le stearga pe toate .....
eu am fost si atunci ..cum am spus si atunci el nu a mai raspuns la nici un mesaj la care eu l am dat nu a zis nimic nimaniu ....
si acuma .... la fel am dat de el l am sunat si a zis ca nu vrea sa ridice bani sau sa vorbeasca cu mine ce pot face ? ca sa scap de el ...
in 2012 cand am vazut ca nu mai raspunde credeam ca nu a avut o problema ceva ca nici activicate pe site ul respectiv nu mai avea si i am lasat mesaj din cate stiu sa lasa un cont de banca sa ii pun bani .....bani de el au ajuns ca am verificat ......
eu nu inteleg de ce imi face asa ceva ? ce ne nu isi ia bani ? si vrea sa imi fac mie un rau


daca nu ia bani din mandat postal si ma duc la politie acuma
am cum sa demonstrez ca este rea vointa si vrea doar sa faca rau ?
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2014
pda56, utilizator
cineva va rog ca un raspuns ? chiar nu stiu ce sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine adrianaflorescu adrianaflorescu buna ziua va rog sa ma ajutati am o intrebare daca cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine indecente pot sa fac ceva va rog ... (vezi toată discuția)
Acuzat de virusi pe telefon mihay_mgp mihay_mgp Buna seara am tot vorbit pe messenger cu cineva si acuma m-am certat cu acea persoana , mi-a trimis ceva mesaje de amnintare i-am trimis si eu ca o dau un ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere ContSters154241 ContSters154241 Sunt divortat din anul 1997, copilul este la mama, am trimis pensie de intretinere prin mandat postal cu confirmare de primire pana in anul 2004, de atunci am ... (vezi toată discuția)