avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinnoire buletin - acte necesare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinnoire buletin - acte necesare

am o hotarire judecatoreasca prin care am facut succesiune iar acm vreau sa reinnoiesc buletinul . Este valabila aceasta hotarire ca act de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:40, 31 Mai 2015
DA
pot sti si legea-art care face referire?
pt ca am trimis pe cnv sa intrebe si i s-a spus ca nu e valabila si trebe cf si vreau sa am argument sa il prezint,,organului,,
miky68 a scris:

pot sti si legea-art care face referire?

Nu exista lege care sa spuna ca o hotarare judecatoreasca tine loc de act sau document cu care se poate face dovada spatiului de locuit. Intabulati-va proprietatea si duceti extrasul CF asa cum v-a zis organul.
Pe acest forul primul subiect este documente cu care se face dovada adresei de domiciliu. Consultati-l.www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport in loc de buletin la tribunal rockade rockade Buna ziua!Am un proces pentru pensie alimentara miercuri si azi am descoperit ca mi-a expirat buletinul.Intrucat nu am timp sa-l reinnoiesc pana miercuri,ma ... (vezi toată discuția)
Actul casei pentru schimarea cartii de identitate Derulator Derulator Bună ziua, La preschimbarea cărţii de identitate mi s-a cerut actul de casă.Eu am o hotărâre judecătorească de retrocedare, în baza căreia am mai ... (vezi toată discuția)
Prelungire c.i fara acord proprietar capucino capucino Buna. O prietena a cumparat un imobil prin executare silita. Azi a aflat de la Evidenta persoanelor ca fostul proprietar si-a reiinoit actul pe imobilul care ... (vezi toată discuția)