avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Date identificare automobil
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Date identificare automobil

As avea o intrebare:

Astazi am vandut niste geamuri ionizate auto care fusesera initial montate pe masina mea. Ele erau insotite de o hartie de la firma care le facuse pe care erau scrise datele masinii mele (numarul de inmatriculare si seria de sasiu). Acea hartie era ca un fel de omologare.

Din pacate nu m-am gandit sa sterg datele de pe acea hartie decat dupa ce am dat celui care le-a cumparat si geamurile si hartia.

Exista vreun risc legat de asta? Singurul lucru care m-ar interesa e sa nu ma trezesc cu talonul suspendat de vreun politist inteligent in cazul in care cel care are geamurile acum e oprit de politie si prezinta acea hartie. E posibil?

Normal, acest lucru mi s-ar parea oarecum aberant, dar... traim in Romania :)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:24, 30 Mai 2015
Nu exista posibilitatea sa va confruntati dvs cu situatia suspendarii talonului daca geamurile vor fi instalate pe alu autovehicul
Eventual proprietarul autovehiculului respectiv poate intampina probleme daca nu detine formalitatile legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala lucianviorel lucianviorel Aseara ma intorceam de la tara si intr-o comuna de langa orasul meu era o masina de politie. Cand m-am apropiat de ea o domnisoara (cred, dupa varsta) politist ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare retinut micu_ionica@yahoo.com micu_ionica@yahoo.com Doresc sa aflu daca agentul de circulatie avea dreptul sa-mi retina certificatul de inmatriculare in baza OUG 195/2002e art.99 alin.1 pct.18 sau numai ... (vezi toată discuția)