avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Organizare eveniment in aer liber
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Organizare eveniment in aer liber

Bună ziua! Reprezint un ONG și am câteva întrebări: Putem organiza un eveniment în aer liber fără a avea o autorizație de la primărie sau măcar fără a plăti acea autorizație?
Este un drept al ONG-urilor să organizeze evenimente în aer liber? Sau este vreun drept de a avea gratuitate în organizarea unor astfel de evenimente?

Noi organizăm târguri caritabile și ne dorim să facem un astfel de târg undeva într-un parc din București, iar faptul că nu știm de unde să începem ne încurcă. Mi-a spus cineva de la un alt ONG că putem organiza evenimente și că noi nu am plăti autorizație...

Aștept răspunsul vostru! Vă mulțumesc anticipat!
O zi frumoasă! :)
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2015
AsociatiaPsiArt, utilizator
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 16:42, 1 Iunie 2015
NU.
Lega NU pot fi discriminari intre activitatile persoanelor juridice cu sau fara caracter lucrativ.
S-ar putea ca o Primarie, la cerere, sa va acorde (punctual), sub forma de sponsorizare, unele dintre astfel de ajutoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte şi taxe necesare pentru organizare evenimente patriciatg patriciatg Bună seara, mă interesează dacă pot organiza evenimente de tip târguri şi expoziţii dacă sunt Persoană Fizică şi mă asociez cu o firmă pentru a ... (vezi toată discuția)
Impartire fluturasi promotionali - o ilegalitate? vorbaretu vorbaretu Salut Nu stiu daca asta e sectiunea buna in care ar trebui sa postez problema mea. Situatia este urmatoarea: o companie organizeaza in incinta unei cladiri ... (vezi toată discuția)
Pfa poate organiza un targ? madazug madazug Buna ziua, Doresc sa organizez un targ de mestesuguri, si ma intereseaza care ar fi baza legala obligatorice pentru a putea face acest ;lucru. Ma mai ... (vezi toată discuția)