avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte şi taxe necesare pentru organizare evenimente
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte şi taxe necesare pentru organizare evenimente

Bună seara, mă interesează dacă pot organiza evenimente de tip târguri şi expoziţii dacă sunt Persoană Fizică şi mă asociez cu o firmă pentru a putea factura sumele încasate, sau trebuie să fac asta în calitate de Persoană Fizică Autorizată sau trebuie obligatoriu să îmi deschid eu o firmă?
De asemenea, ce acte îmi sunt necesare pentru aceasta? Ce taxe trebuie plătite?
Trebuie să plătesc impozit pentru a organiza un târg? Unde se plăteşte?
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: patriciatg , utilizator 18:20, 26 Ianuarie 2017
Va autorizati ca pfa si lucrati cu firma respectiva pe baza de contract de comision ceea ce presupune ca dumneavoastra sa aduceti clienti iar acea firma care are spatiul si dotariile ncesare, gazduiste evenimentele.
Este doar un exemplu. Daca este altfel situatia, reveniti cu detalii.
Buna ziua, este vorba de un targ organizat într-un local tip cafenea-restaurant. Vreau să ştiu dacă este obligatoriu să am PFA sau să lucrez în parteneriat cu o firmă.
De asemenea, am sunat la Primăria Capitalei, la Primăria de Sector, dar nu a ştiut nimeni să îmi spună ce acte îmi sunt necesare pentru a organiza un astfel de târg.
Sa aveti ori pfa sau un srl cu codul caen corespunzator activitatii de organizare de evenimente, caci sa inteleg ca doar doriti sa inchiriati spatiul de la acea firma si de activitatea in sine va ocupati dumneavoastra. Ca persoana fizica, contract de munca cu firma aceea dar asta cred ca nu vreti. Altfel nu.
Bună seara, îmi puteţi spune de ce acte am nevoie pentru a desfăşura acest târg? Aprobări de la Primărie etc?
Mulţumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la primarie pt organizare targuri? ismi3ismi ismi3ismi sunt autorizat ca Intreprindere Individuala.am ca activitate secundara si codul CAEN 8230-activitati de organizare targuri,expozitii,congrese.doresc sa ... (vezi toată discuția)
Pfa poate organiza un targ? madazug madazug Buna ziua, Doresc sa organizez un targ de mestesuguri, si ma intereseaza care ar fi baza legala obligatorice pentru a putea face acest ;lucru. Ma mai ... (vezi toată discuția)
Emitere facturi persoane fizice monilaza monilaza Buna ziua. Sunt I.I. cu cod caen-organizare targuri. Am facut un targ cu persoane juridice cu care am incheiat contract si am emis facturi. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)