avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte şi taxe necesare pentru organizare evenimente
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte şi taxe necesare pentru organizare evenimente

Bună seara, mă interesează dacă pot organiza evenimente de tip târguri şi expoziţii dacă sunt Persoană Fizică şi mă asociez cu o firmă pentru a putea factura sumele încasate, sau trebuie să fac asta în calitate de Persoană Fizică Autorizată sau trebuie obligatoriu să îmi deschid eu o firmă?
De asemenea, ce acte îmi sunt necesare pentru aceasta? Ce taxe trebuie plătite?
Trebuie să plătesc impozit pentru a organiza un târg? Unde se plăteşte?
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: patriciatg , utilizator 18:20, 26 Ianuarie 2017
Bună seara. Sunt curioasă dacă îmi pot face PFA cu sediul în Bucureşti, daca eu sunt din Constanţa şi nu am viză de flotant.
Nu, inregistrati pfa-ul la Constanta, tot acolo depuneti si declaratiile si platiti darile iar activitatea o desfasurati la Bucuresti.
Mulţumesc mult ! O zi frumoasă !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la primarie pt organizare targuri? ismi3ismi ismi3ismi sunt autorizat ca Intreprindere Individuala.am ca activitate secundara si codul CAEN 8230-activitati de organizare targuri,expozitii,congrese.doresc sa ... (vezi toată discuția)
Pfa poate organiza un targ? madazug madazug Buna ziua, Doresc sa organizez un targ de mestesuguri, si ma intereseaza care ar fi baza legala obligatorice pentru a putea face acest ;lucru. Ma mai ... (vezi toată discuția)
Emitere facturi persoane fizice monilaza monilaza Buna ziua. Sunt I.I. cu cod caen-organizare targuri. Am facut un targ cu persoane juridice cu care am incheiat contract si am emis facturi. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)