avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Zgomot aproape continuu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Zgomot aproape continuu

Buna ziua,
am cumparat o casa la tara si m-am mutat acolo. Au inceput problemele.
Este vorba de zgomot(muzica) aproape continuu. 2 familii care stau alaturat pun muzica aproape mereu. Multi din ei nu au ocupatie dar au timp si bani de petreceri.
Am inteles de la vecini ca unii au rude pe la politie si primarie.
Am chemat la 112 politia de cateva ori si le-a dat doar avertismente. Dupa aceaste plangeri am inceput sa am doar amenintari voalate sau directe cand vin acasa. Muzica continua fara oprire, amenzile nu sunt platite(au pentru alte motive si amenzi).

Exista vreo solutie legala sa pot sa fac ceva? Ma intereseaza niste daune morale sau orice mijloc sa ii pot opri. Am vazut ca s-a scos din codul penal tulburarea de posesie.

Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2015
dangiorgian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simioniuc , utilizator 08:36, 8 Septembrie 2020
Cum ati rezolvat problema?
Astept sa-mi dea mesaj ...
Cum s a solutionat ?

dangiorgian a scris:

Doar "deranjul muzical"...
am impresia ca cei mai multi deaici n-au trait ce insemna zgomot pe pielea lor. Cred ca n-ati plans niciodata in casa cautand un colt linistit sa poti adormi.

Va multumesc pentru ajutor dar nu ma ajuta deloc. Se pare ca suntem in urma cu vreo 200 de ani in privinta libertatilor.
Unii imi spun "sustineti ca" ca si cum eu mint din start...

Poate unii avem prea multe pretentii sa traim intr-o tara civilizata in care din start ceilalti te privesc ciudat doar ca "te deranjeaza muzica".

Tulburare de posesie(sub forma in care puteam include ca nu pot folosi casa din cauza zgomotului) nu mai exista in codul penal, exista un proces castigat deja daca mai exista.

am si eu o problema asemanatoare

ContSters331166 a scris:

Astept sa-mi dea mesaj ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numarul de decibeli maxim admisi la geamul vecinului Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei De curand mi-am deschis o mica afacere mai precis o piscina care se afla intr-un sat. In weekend se tin si petreceri care dureaza pana dimineata dar in timpul ... (vezi toată discuția)
Orele de liniste Larisa1406 Larisa1406 Buna ziua. Avem in bloc o fetita care studiaza pianul la un liceu de profil mentionez faptul ca nu canta niciodata in timpul orelor de liniste. Canta de 3, 4 ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice ADIC1469 ADIC1469 Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu niste lamuriri? Locuiesc intr-un bloc in imediata apropiere de un restaurant. Patronul localului obisnuieste sa tina ... (vezi toată discuția)