avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită 2 popriri pe acelasi dosar
Discuție deschisă în Executare silită

2 popriri pe acelasi dosar

Buna ziua,

Anul trecut s-a formulat cerere de executare silita de catre un creditor pentru un credit neactitat, la inceputul anului am primit de la executor instiintare ca s-a infiintat poprire pe salariu pana la recuperarea integrala a debitului.
Societatea la care lucrez, vireaza lunar 1/3 din salariu catre BEJ.

Astazi, atat eu cat si la societate, primesc o noua poprire pentru acelasi dosar dar cu o suma mai mica.
Intrebari:,
- 2-a poprire ce reprezinta, cheltuieli de judecata si executare au fost cuprinse in prima?
- cheltuielile de executare nu trebuiau sa fie de doar 10%?

adresa 1 poprire:
[ link extern ]

adresa 2 poprire:
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2015
ingerul_danutz, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:55, 2 Iunie 2015
Nu avea cum sa scada atat de mult suma datorata. Sunt incluse in prima somatie cheltuielile de executare care nu sunt plafonate la acel 10% indicat de dvs.

Luati legatura cu executorul si vedeti ce reprezinta sumele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare judecata pentru chelt.executare silita bej ASUL28 ASUL28 Buna ziua Am depus o contestatie la executare silita pentru cheltuielile de executare catre BEJ. Practic la datorie de 300 de lei(o societate de apa-canal), ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)