avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa

Tichetele aferente lunii mai ce valoare ar trebui sa aiba? 9.35 sau 9.41?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 2 Iunie 2015
Ordinul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice nr. 1069/2015 pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masa pentru semestrul I al anului 2015 a aparut in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 374 din 28 mai si se aplica de la data publicarii.

Pentru primul semestru al anului 2015, incepand cu luna mai, valoarea unui tichet de masa creste de la 9,35 la 9,41 de lei, conform documentului mentionat.
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare obligatorie tichet de masa Diana_B Diana_B Buna ziua, Angajatorul este obligat sa acorde angajatilor tichete de masa de 9.41 lei sau poate ramane la cele de 9.35 lei? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Deductibilitati fiscale pentru angajati Florin111 Florin111 Buna seara , As dori sa angajez 2 persoane pe salariul minim pe economie . As dori sa stiu : 1. La un salariu de 1050 lei brut ,cat primeste angajatul ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa valcris valcris Buna ziua. Spuneti-mi si mie, va rog, care este valoarea minima a unui tichet de masa dat de angajator salariatilor ? Ce lege reglementeaza valoarea unui ... (vezi toată discuția)