avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie pentru revenire la serviciu inainte ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie pentru revenire la serviciu inainte de implinirea varstei de 1 an

Buna ziua,
Rog o informatie ,cine ma poate ajuta :
Sotia a optat pt concediu maternal de 1 an(nu 2),pt revenire inainte de 1 an.Toate actele depuse.A revenit la munca la 9 luni si ceva,am mers iar la protectia sociala cu toate actele si le-am depus.
Ulterior de la alte mamici am aflat ca in cazul nostru(si al lor),revenirea inainte de 1 an(in cazul in care s-a optat asa) inseamna ca acel stimulent de insertie "curge" din acel moment pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Cei de la protectia sociala zic ca nu,acel stimulent curge de la 1 an pana la 2 ani,deci fara ultimele 2 luni si ceva din primul an.
Din ce am citit si pe net si pe aici
www.avocatnet.ro/content/art...
inteleg ca trebuia sa primim stimulentul imediat de dupa inceperea serviciului sotiei .
Am fost inselati(se mai poate face ceva?copilul are 11 luni acum) sau am inteles noi gresit?
Cel mai recent răspuns: picu_2004 , utilizator 08:52, 11 Noiembrie 2016
Sigur ca postez , am postat si referitor la reluarea CCC in cazul copilului cu handicap.Sper sa se termine cat mai repede
sentinta numarul 363/122/2015 a curtii de apel Bucuresti , am castigat ( sotia a castigat )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie bianca_tm bianca_tm Buna ziua! Am optat pentru stimulentul de insertie din momentul de cand am inceput lucru, mai exact dupa 10 luni si 3 saptamani de concediu de ... (vezi toată discuția)
Pot lua stimulent insertie, ca tata, daca copilul a implinit un an, si pana acum nu am depus nici cerere de concediu crestere copil si nici de stimulent? catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Am fost la Primarie sa intreb daca pot, in calitate de tata, sa beneficiez de stimulent de insertie daca copilul tocmai a implinit un an si pana ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie julia2 julia2 Buna ziua, Copilul meu implineste 1 an pe 04.07.2013,beneficiez de stimulent daca imi reiau activitatea pe 25.06.2013?( am optat pentru CCC de 2 an ... (vezi toată discuția)