avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cursuri pregatire profesionala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cursuri pregatire profesionala

Buna. Va rog sa-mi spuneti toate legile in care se face referire la cursurile de pregatire profesionala pt functionarii publici. Conteaza durata cursurilor , in sensul in care cele mai multe sunt la mare -7 zile.Se deconteaza si transportul?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:57, 2 Iunie 2015
1. Institutiile publice au obligatia de a asigura formarea profesionala a functionarilor publici, o data la doi ani in cazul celor cu cel putin 21 de salariati sau o data la trei ani, in cazul celor sub 21 de salariati.

2. Vedeti si :
HG nr. 1066/2008, hotarare pentru aprobarea normelor privind formarea profesionala a functionarilor publici

Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici nr. 13.601/2008 pentru aprobarea termenelor şi a formatului standard de transmitere a datelor şi informaţiilor privind planul anual de perfecţionare profesională şi fondurile alocate în scopul instruirii funcţionarilor publici
De unde ati dedus dvs.ca cele mai multe cursuri sunt la mare? ANFPul organizeaza tot timpul anului cursuri atat la munte, cat si la mare. Daca ordonatorul de credite considera ca are bani va poate lasa si de 2 ori la cursuri de perfectionare vara la mare, iarna la munte. Normal ca trebuie sa va deconteze si transportul, asta daca nu cumva locuiti la 1 km de locul in care se desfasoara cursul. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata transportului la cursurile de formare profesionala andreea1975 andreea1975 Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns la urmatoarea problema:lucrez intr-o primarie de provincie iar anual angajatii sunt trimisi la cursuri de formare ... (vezi toată discuția)
Raport anual privind formarea profesionala alexandru andra alexandru andra Buna ziua Conform HG 1066/2008, art. 21(1) trebuie intocmit raport anual privind formarea profesionala a FP. As dori si eu eventual daca are cineva un ... (vezi toată discuția)
Perfectionare profesionala tuareg_zabib tuareg_zabib pregatirea profesional si instruirea functionarului public,se face sau nu din timpul orelor de lucru? #-o#-o (vezi toată discuția)