Buna ziua !
Am o intrebare vizavi de pv de contraventii rutiere (radar).
Am fost oprit de un echipaj rutier la o iesire din localitate cum ca a-si fi depasit viteza in localitate vizavii de politie cu +31km/h exact. Mai este corect/legal ca cineva, cred agentul constatator sau colegul rutier sa comunice prin radio pentru un alt coleg ca eu as-i fi depasit limita de viteza in localitate iare agentul rutier la vreo 500-1000 de metrii sa ma opreasca pentru acest motvi?
Dupa ce mi-au fost cerute actele si am fost informat de catre agent ca am depasit viteza cu +31km/h am inceput sa ma gandesc si eu sa lecer actele lor deaorece exact cu +31km/h???? ceva suna a spaga. Binenteles am fost refuzat, nu mi sa aratat nici fotografie, nici video, nici omologare, nici atestat radar, nici ordin de deplasare in afara de legitimatie. Si cred eu inca o gafa dupa ce constata cineva ca am depasit viteza transmite colegului sa ma opreasca, el ma opreste imi ia actele si vine o doamna ca mi-a completat pv. de contraventie. In concluzie am avut obiectii pe care doamna agent le-a consemnat in pv., eu nu am semnat dar nu a semnat-o nici un martor si am plecat acasa.
Si inca ceva pv. completat a fost pv. vechi de ani de zile nu cel indicat in Regulamentul de aplicare a OUG nr. 195/2002, art. 181, alin. 1, in loc de anexa 1D a completat anexa 1A.
Dupa toate aceste intamplari credeti ca voi primi pv. acasa? si daca da o pot contesta cu castig de cauza?
O zi buna
Buna ziua,
Ati scris aceste lucruri la observatiile dumneavoastra?
Exista o rubrica in PV in acest sens unde se pot formula obiectiuni.
Va sfatuiesc sa contestati acel PV in instanta.
Aveti ceva sanse daca este cum povestiti dvs.
Daca nu va descurcati solicitati sprijin unui avocat.