avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxa Radio-TV pentru o microintreprindere
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxa Radio-TV pentru o microintreprindere

Buna ziua,

Am o microintreprindere cu sediul social in casa parintilor mei (cu care am un contract de comodat). De curand, am primit o instiintare din partea TVR prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca trebuie sa achit taxa Radio tv pentru firma mea. Din cate am citit pe avocat.net, a fost anulată de ICCJ obligativitatea platii taxei radio/tv pentru microintreprinderi daca acestea nu sunt beneficiare lae serviciilor (www.avocatnet.ro/content/art... )

In sediul social exista un tv si un radio, insa acestea sunt folosite de persoane fizice, nu de firma mea, care nu iși desfasoara activitatea acolo.

Imi puteti spune dacă, in aceste conditii, sunt sau nu obligata sa platesc aceasta taxa?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:49, 2 Iunie 2015
Nu sunteti, insa trebuie sa faceti actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)
Plata taxa radio tv de catre microintreprindere care are sediul social in apartament irinab79 irinab79 Buna ziua, Nu stiu daca am pus intrebarea in forumul potrivit... Am primit ieri o instiintare din partea societatii Radio Romania pentru plata taxei ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)