avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie - contract de utilitati
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie - contract de utilitati

Procedura de licitatie publica are in text :Pentru organizarea licitaţiilor privind achiziţiile publice de bunuri şi de servicii......
Prin bunuri si servicii se intelege, oare si contractul de utilitati (energie electrica, apa, gaze..)?
Mai precis, pentru un contract de furnizare energie, trebuie obligatoriu licitatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tavison55 , utilizator 15:46, 2 Iunie 2015
Pentru utilitati, in OUG 36/2006 exista niste articole speciale cum are loc procedura.
am verificat informatia dumneavoastra si am inteles ca OUG 36/2006 se refera exclusiv la "operatiunile compensatorii referitoare la contractele de achizitii pentru nevoi de aparare, ordine publica si siguranta nationala"
Pe mine ma intereseaza daca o unitate bugetara oarecarea(spitale,scoli, primarii...) trebuie sau nu sa organizeze licitatie pentru utilitati sau poate contracta direct fara licitatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa servicii Whybal Whybal As vrea sa stiu daca imi poate spune cineva, daca in planul de achizitii publice serviciile se pot pune la achizita directa. Va intreb deoarece la mine de ... (vezi toată discuția)
Achizitie energie electrica institutie publica ingsigmirean ingsigmirean - raportata la Legea achizitiilor publice, Actualizata 2014. OUG 34/2006, energia electrica unde poare fi incadrata in una din categoriile: lucrare, serviciu ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice 1-2 1-2 In sistemul bugetar trebuie 3 oferte pentru orice achizitie publica, indiferent de suma???...Sunt proaspat angajata ca administrator financiar la o scoala si ... (vezi toată discuția)