avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie constructie

Buna ziua ,
Am in proprietate un teren in loc Calinesti Arges in suprafata de 1456m patrati .Acest teren are o deschidere la drumul national de 6.5 metri pe o lungime (adincime)de 32 de metri dupa care se lateste la 14 metri ,continundu-se astfel pe 93 metri.De la primaria localitatii respective mi s-a spus ca pentru o autorizatie de constructie este necesara o dezmembrare a terenului ,mai exact mentionarea intr-un nou cadastru a acelei suprafete 6,5 /32 metri ca si cale/drum acces.
Un sfat va rog
Cel mai recent răspuns: george1969 , utilizator 12:23, 3 Iunie 2015
cine va utiliza acel drum de acces??? banuiesc ca dumneavoastra pentru acces puteti folosi cei 6.5m deschidere!!!.
E posibil sa fie vorba de faptul ca pe suprafata de 6.5/32 nu veti putea constru ci doar folosit ca si cale de acces.
Mai bine cereti CF de Urbanism si vedeti clar ce aveti sau nu voie sa construiti pe ce suprafata si la ce inaltime.
Multumesc doamnei /domnului Vaduva ptr sugestie . Aceeasi indrumare am primit-o si de la o firma de cadastru ,solicitarea unui certificat de urbanism ,pentru al carui eventual refuz ar trebui sa primesc o motivatie .
Legat ,poate de lipsa mea de claritate ,fac mentiunea ca intreaga suprafata ,cu forma descrisa este numai a mea si ca viitoarea constructie va fi amplasata in zona cu latime extinsa (14 m)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare teren mariolopresti mariolopresti Deci dupa decesul tatalui am facut succesiunea si pamantul a ramas la comun ,o sora sa trezit dupa cativa ani sa -si partajeze partea ei,ea are dreptul la 616 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc cumpărarea unui teren intravilan de aproximativ ... Bookute Bookute Buna ziua! Doresc cumpărarea unui teren intravilan de aproximativ 1000mp. Este situat in curba, având o lățime de 18.4m, însă poarta cu acces la strada ... (vezi toată discuția)
Latimea drumului de acces vizitator_buc vizitator_buc Buna ziua, este pentru prima oara cand foloesc acest forum...daca ar putea cineva sa ma lamureasca in cateva cuvinte despre autorizatia de constructii a unei ... (vezi toată discuția)