O cunostinta m-a rugat sa ii inchiriez un anumit spatiu din apartamentul meu pt a-si deschide o societate de consultanta!Pt a deschide aceasta societate,in tr un sediu....,acesta urmand sa fie la adresa mea...,dar va aparea doar in acte ....pt ca el nu isi va face activitatea in acest "sediu"...ci va tine legatura cu clientii prin telefon....!IAdresa mea v-a figura dpar in acte atat......Intrebarea mea este....De castigat nu castig nimik,dar ce dezavantaje as avea?
Daca inchiriati spatiul trebuie sa va inregistrati la Finante si sa platiti impozit pe venitul din chirie.
Trebuie sa umblati si dupa acordul Asociatiei si a proprietarilor invecinati, la infiintarea societatii.
Mai sumteti expus, prin deranj, eventualelor controale efectuate la societatea respectiva. Un alt deranj ar fi privitor la trecerea utilitatilor pe societatea respectiva.
Nu trebuie sa faceti nici un contract de inchiriere iregistrat la finante avand in vedere ca nu incasati nici o chirie, in cazul dvs va trebuie contract de comodat.
Dezavantaje:
- nici o alta firma nu va pute functiona in acel spatiu
- toate notificarile oficiale vor veni la sediul societatii adica la dvs
Sunt corecte afirmatiile spuse de ceilalti colegi , insa daca discutati cu prietenul Dmv si va impuneti conditiile nu vad nimic rau in ajutorul pe care il dati.
Infiintare srl 2014
giumbai
Urmeaza sa deschida o firma (coduri CAEN domeniul 620 si 4791, nu e microintreprindere ci va avea 16% pe profit, unic asociat) si vreau sa elucidez niste ... (vezi toată discuția)