avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum sa evacuez fostul proprietar
Discuție deschisă în Executare silită

Cum sa evacuez fostul proprietar

buna ziua, am si eu o problema ,am cumparat o casa de la o doamna si acum refuza sa iasa din casa , am contract de vanzare cumparare ,ce fac in aceasta situatie . ma adresez instantei judecatoresti sau ma duc direct la executor judecatoresc, Multumesc .
Cel mai recent răspuns: iordantonio , utilizator 17:44, 7 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
da . multumesc ,,dureaza de 1 an ..evacuarea in instanta ,,si persoana a inceput cu amenintarii..
~ Conținut șters la cerere ~
am actiune in instanta pt evacuare ,dar instanta ma taragane de 8 luni ,,in loc sa trimita comunicarea la adresa care trebuie trimite la alta adresa si apoi imi anuleaza cererea de evacuare ca nu am indeplinit conditiile care le au cerut,, oare justitiia este corecta? ma indoiesc ... multumesc
Pentru ce evacuare? Care este titlul persoanei respective? Locuiește în imobil fără drept.
Eu aș face cerere către executor pentru punerea în posesia imobilului.

Alte discuții în legătură

Evacuare chirias rau platnic eliza100 eliza100 Evacuare chirias rau platnic : Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am o garsoniera si stau 2 persoane care nu mai vor sa plece. Nu au nicio forma legală. Am ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc :) gyova26 gyova26 Buna ziua. In vara anului 2013 bunica mea a decedat. Succesiunea s-a facut fara probleme doar ca eu nu pot folosi imobilul deoarece bunica i-a facut unei ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasii statului vulpedepadure vulpedepadure Buna ziua. Familie de chiriasi ai statului au pierdut proces cu fostii proprietari si au fost evacuati. La primarie au depus cerere pentru o noua locuinta, li ... (vezi toată discuția)