avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA schimbare tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

schimbare tva

am un magazin sunt if platitor tva este obligatoriu modificarea preturilor la marfurile achizitionate cu tva de 24%?cum specific in registrul de gestiune aceasta scadere?
Cel mai recent răspuns: vasileprofira , utilizator 10:17, 5 Iunie 2015
Sigur ca da daca e vorba de produse alimentare ,se fac verificari in aceasta privinta .La listele de inventar se ataseaza NC pt reducerea tva -ului .Dv treceti in registru aceasta NC cu valoarea aferenta in rosu .Eu asa am procedat .Trebuie diminuat 371 cu procentul aferent reducerii tva altfel nu o sa bata soldurile .
nu sunt societate nu lucrez cu conturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare marfuri uzate moral gabinemo gabinemo Am urmatoarea intrebare: Cum se inregistreaza in contabilitate(monografie) scaderea unor marfuri uzate moral. Va multumesc (vezi toată discuția)
Aplicare tva 9% la stoc MIV MIV la 01.09 am in stoc faina, sunt un magazine en-gros, pe care o am in evidente intrata cu 24% tva. la 31.08 am facut un inventar. cum trebuie sa procedez de ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)