avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Plata la finante sau inselatorie - \'\'Legea ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Plata la finante sau inselatorie - ''Legea utilizatorilor de internet''

M - Finante Romania


Stimate domnule/doamna, conform legii UI (Utilizatorilor de Internet) aprobata de senat, taxa anula calculata care trebuie platita in 48h de la primirea acestui e-mail, este de: 278.00 RON. Deoarece dinamicitatea moneziilor in ultima perioada a crescut foarte mult, plata se va face prin BITCOIN, la adresa: 1Ph2M7uvzSJ6nrceUfygNo6EYWAhjvs1pv
ID-ul atribuit este: #24532, dupa efectuarea platii, taxa v-a fi stearsa automat din baza de date in cel mult 12h.
** De mentionat ca plata se poate face prin ZebraPay! ** ([ link extern ] )
Registrul taxel.Am primit acest email,nu am gasit legea dar in proiect scrie ca persoanele fizice nu sunt afectate de aceasta lege.Cum e corect si ce reprezinta acest mail.?#-o.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:34, 4 Iunie 2015
Este escrocherie. Statul roman nu accepta plati in BitCoin iar serviciile statului nu cer plati prin ZebraPay, PayPal, s.cl.
Metoda unora de a face bani, in cazul asta Bitcoin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mail ciudat LuminitaCamelia LuminitaCamelia Buna ziua Am primit urmatorul mail si nu stiu despre ce este vorba: \\"Stimate domnule/doamna, conform legii UI (Utilizatorilor de Internet) aprobata ... (vezi toată discuția)
Tentativă de a fi fraudat în urma unui anunț de vânzare pus pe olx: ar trebui să anunț autoritățile? Și pot da în judecată persoana respectivă pentru daune morale? andrei227 andrei227 buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie, am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot convinge ca acest anunt de angajare este corect si legal, daca se cer bani si date personale inainte de angajare Floarea Cring Floarea Cring In urma analizei CV-ului dumneavoastra ati fost selectat pentru a doua etapa a preselectiei pentru ocuparea postului din cadrul companiei PayPall Europe ... (vezi toată discuția)