avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

Buna ziua,

Tatal meu are la tara o casa batraneasca cu 1000m2 cu tot cu gradina, parinti lui au vrut o lase lui mostenire cu tot cu pamant insa tatal lui a murit si mama lui cat a fost in viata a semnat pe o foaie simpla cu alte 4 surori ca sunt deacord sa ii ramana lui si ca nu au pretenti.Foaia e semnata de ei fara notar sau alta forma legalizata.Problema este ca mai are o sora care nu vrea sa semneze si are si ea pretentii.Din cate am mai inteles asa din stanga si in dreapta cica se poate face si fara ea si apoi isi primeste partea daca da in judecata.ACUM intreb, foaia aceea merge cumva legalizata cu martori sa fie autentica? care sunt proceduriile pe care ar trebuii sa le urmeze tatal meu pentru a deveni proprietar.Si cam cat l-ar costa.Rog mult raspuns corect si cat se poate de detaliat ca multi vorbesc dar nici unu nu mi-a zis nimic concret.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cumparare parte din mostenire Luca Dorina Luca Dorina Buna ziua, Am si eu o mare nedumerire de ordin juridic si va rog din suflet sa ma ajutati. Bunicul meu a murit in 1983, tatal meu ( fiul ) la o ... (vezi toată discuția)
Buna seara!tatal meu a decedat în 2002.a fost mostenitorul bunicului,împreuna ... marianemiliaro@gmail.com marianemiliaro@gmail.com Buna seara!Tatal meu a decedat în 2002.A fost mostenitorul bunicului,împreuna cu ceilalti frati (o sora în viata pe atunci si restul decedati).Tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Testament si succesiune zbaiceanu zbaiceanu In anul 1998 tatal meu a facut la notar un testament prin care lasa fiecarei din cele 4 fete cate o suprafata de pamant, in plus la cea mai mica ii lasa casa ... (vezi toată discuția)