Apropos de somatia de plata.
Intamplator am auzit o discutie in instanta, deci intre un presedinte si grefiera, in care presedintele ii spunea grefierei ca o somatie de plata trebuie solutionata in maxim 90 zile de la inregistrare.Ei trebuiau sa constituie un complet special in termenul acela de 90 zile, pentru ca nu puteau sa dea un termen in septembrie 2009 care ar fi sarit peste 90 zile de la inregistrare.
Stie cineva unde e prevazut acel termen de 90 zile?
:offtopic: Interventie moderator
# avb_grup
Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
Nu am inteles exact ce doriti. Eu am raspuns la doua intrebari diferite: o intrebare adresata de d-na Pompilia Irina si o intrebare a d-lui Consilier juridic Cazacioc.Nu inteleg cu ce am gresit ...
Og 5/2001
emilius
am introdus o cerere de emitere somatie de plata pentru o suma de peste un miliard ... la judecatorie, din prostie, neatentie si graba. trebuia dsepusa la ... (vezi toată discuția)