avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ord.119/2007 termen de judecata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ord.119/2007 termen de judecata

Stimati Domni si Doamne
Am depus la instanta un dosar in temeiul Ord 119/2007 am avut un termen in 19.05a.c. si intrucit avocata partii adverse a cerut recuzarea instantei si nu a timbrat cererea pe 20.05 s-a anulat cererea de recuzare Dosarului i s-a stabilit termen pe 23.06 ordonanata are regim de urgenta sa se judece termenul acesta mi se pare exagerat de mare.Ce pot face va rog ajutati-ma cu un sfat
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 15:46, 22 Mai 2010
Singura posibilitate este sa depuneti o cerere de preschimbare a termenului de judecata .. termenele sunt asa de mari din cauza volumului mare de dosare de solutionat pentru un complet de judecata.
Va multumesc pentru raspuns dar cred ca s-a omis ca actiunea are caracter de urgenta
Volumul mare al cauzelor determina asemenea termene si acest lucru este valabil si in cazul altor proceduri speciale (v. OG 5/2001 somatia de plata etc.).
Bine ca avocata nu a introdus o intampinare prin care sa conteste admisibilitatea pe OUG 119 (certitudinea creantei fiind de multe ori discutabila B-)), iar neintroducerea intampinarii va sanctiona debitorul prin decaderea din posibilitatea de a contesta aceasta creanta (art.9 al.(1) din OUG 119).
Asta ca sa vedeti si partea plina a paharului!:D
Succes!
Avocata partii adverse a depus intimpinare insa in momentul in care instanta mi-a admis solicitarea unei probe de fapt pe care nu o detine parata atunci avocata a cerut recuzarea instantei pe motiv ca instanta nu i s-a adresat cu doamna avocat .Instanta a cerut grefierei sa inscrie amendarea avocatei cf. art 108

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea cererii de recuzare a instantei vrica vrica Stimati Domni si Doamne Va rog lamuriti-ma si pe mine La primul termen de judecata avocata partii adverse a facut cerere de recuzare a instantei pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa mut un proces in care nu sunt judecat echitabil la o alta judecatorie stroe maqrcel stroe maqrcel In acelasi proces in care s-a eliminat un martor pe motiv ca este ruda prin afinitate cu mine,desi nu era,de catre un judecator care scrie in incheiera de ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare vale_li vale_li Buna ziua Am proces de pretentii pe fond si vreau sa fac o cerere de stramutare a dosarului datorita influentei pe care o are avocata partii adverse, insa ... (vezi toată discuția)