Stimati Domni si Doamne
Am depus la instanta un dosar in temeiul Ord 119/2007 am avut un termen in 19.05a.c. si intrucit avocata partii adverse a cerut recuzarea instantei si nu a timbrat cererea pe 20.05 s-a anulat cererea de recuzare Dosarului i s-a stabilit termen pe 23.06 ordonanata are regim de urgenta sa se judece termenul acesta mi se pare exagerat de mare.Ce pot face va rog ajutati-ma cu un sfat
Va multumesc
Singura posibilitate este sa depuneti o cerere de preschimbare a termenului de judecata .. termenele sunt asa de mari din cauza volumului mare de dosare de solutionat pentru un complet de judecata.
Volumul mare al cauzelor determina asemenea termene si acest lucru este valabil si in cazul altor proceduri speciale (v. OG 5/2001 somatia de plata etc.).
Bine ca avocata nu a introdus o intampinare prin care sa conteste admisibilitatea pe OUG 119 (certitudinea creantei fiind de multe ori discutabila B-)), iar neintroducerea intampinarii va sanctiona debitorul prin decaderea din posibilitatea de a contesta aceasta creanta (art.9 al.(1) din OUG 119).
Asta ca sa vedeti si partea plina a paharului!:D
Succes!
Avocata partii adverse a depus intimpinare insa in momentul in care instanta mi-a admis solicitarea unei probe de fapt pe care nu o detine parata atunci avocata a cerut recuzarea instantei pe motiv ca instanta nu i s-a adresat cu doamna avocat .Instanta a cerut grefierei sa inscrie amendarea avocatei cf. art 108
Cerere de stramutare
vale_li
Buna ziua
Am proces de pretentii pe fond si vreau sa fac o cerere de stramutare a dosarului datorita influentei pe care o are avocata partii adverse, insa ... (vezi toată discuția)