avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea cererii de recuzare a instantei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea cererii de recuzare a instantei

Stimati Domni si Doamne
Va rog lamuriti-ma si pe mine La primul termen de judecata avocata partii adverse a facut cerere de recuzare a instantei pe motiv ca i-a adus jigniri motivind ca nu i s-a adresat cu apelativul "doamna avocat"(fapt nereal) ci doar cu doamna aducindu-i atingere in demnitatii sale
Instanta a luat act si a adims cererea
urmatoarea zi s-a respins cerere pe motiv de netimbrare
Intrebarea mea este urmatoarea dosarul se va judeca de aceeasi instanta sau se va redistribui altei instante?
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 11:06, 21 Mai 2010
cauza este judecata de acelasi complet de judecata.
Cauza va fi judecata de completul recuzat.
Va multumesc mult si urez la sarbatoritii de azi ELENA si CONSTANTIN LA MULTI ANI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a pronuntat solutia fara sa fie solutionata cererea de recuzare aidu aidu Instanta a incalcat prev. art.49 alin.(2) C.pr.civ, intrucat pronunţarea soluţiei în cauză nu putea avea loc decât după soluţionarea cererii de ... (vezi toată discuția)
Ord.119/2007 termen de judecata vrica vrica Stimati Domni si Doamne Am depus la instanta un dosar in temeiul Ord 119/2007 am avut un termen in 19.05a.c. si intrucit avocata partii adverse a cerut ... (vezi toată discuția)
Practica completului de judecata StefaniaEmerson StefaniaEmerson Am pierdut definitiv un proces si cineva mi-a zis ca trebuia sa aflu care era practica acelui complet in spete ca a mea si sa recuz sau sa cer sa se ... (vezi toată discuția)