avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Retragere cerere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Retragere cerere

Azi am depus la Primaria de sector-serv.taxe si impozite,o declaratie speciala privind imobilele detinute.Doresc sa retrag declaratia respectiva deoarece urmeaza sa efectuez anumite modificari.Intrebare:se poate retrage documentatia depusa?daca" da",in ce conditii,ce am de facut.Multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:18, 3 Iunie 2015
Vedeti daca tipul respectiv de declaratie nu are si un model de "declaratie rectificativa".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltatorul nu vrea să ne dea cartea tehnică a imobilului. de unde putem obține o copie? razvanlupu razvanlupu Buna ziua, Suntem Asoc de Proprietari care in decurs de 2 ani incercam sa obtinem cartea imobilului de la dezvoltator ( dezvoltatorul nu doreste sub nici o ... (vezi toată discuția)
Vecini consultaþi cu privire la p.u.d., fãrã a se þine cont de pãrerea acestora. bogdy33 bogdy33 Buna seara, am să încerc sa prezint situația mea cât mai succint: Primăria de Sector m-a înştiinţat că a fost înregistrată documentaţia ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa lumi71 lumi71 Buna ziua! In vederea deschiderii unui PFA, ca medic ce doreste colaborare cu o clinica privata, cu ce documente ar trebui sa ma prezint la Registrul ... (vezi toată discuția)